fredag 3. juni 2011

På kjøkkenet til Setela. En la cosina de Setela














Av og til samles vi på kjøkkenet til Setela på fredagskveldene for å utveksle matretter fra de 4 forskjellige landene som er representert her. En nyttig aktivitet, ikke alle som er like vant til å lage mat. Men først og fremst en morsom aktivitet. Det tar som regel helt av. Når det gjelder de norske rettene jeg har presentert er vel kjøttkaker det som har slått best ann. De norske kakene faller jo også alltid i smak da. Ellers var det stor ståhei på forrige fredag da Christian fra Bolivia lærte oss å lage "sopa de mani", peanøttsuppe. Kan for min del si at det er favorittrett nr. en. Det ble også stor kamp om å få slikke bollen da jeg laget krem til en yoghurtkake. Å som jeg kommer til å savne alle disse flotte, "gale" menneskene!

De vez en cuando nos reunimos en la cosina de Setela para intercambiar recetas de comida. !Es muy util para algunos! pero al mismo momento es divertido. El viernes anterior Christian de Bolivia nos enseñó hacer sopa de mani. !Mi plato favorito! Ecuatorianos: Encebollada tambien es uno de mis favoritos!
Como pueden ver la crema que hize yo, para una torta, tambien fue un éxito.
Esos locos estudiantes. !Como voy a extrañarlos!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar