fredag 11. februar 2011

PÅ TUR

I januar var det ikke undervisning på Setela Vi var defor vi så heldig å få bruke litt tid på å besøke både Ecuador og Bolivia på nytt. Vi var litt på ferie og litt på jobb. Hovedmålet var å treffe igjen gamle Setelastudenter, samt reklamere for Setela. Det var en stor glede for oss å treffe de igjen, og denne gangen var det på deres hjemmebane. Vi ble både imponerte og ydmyke over å se hvordan de står på i kirkene rundt omkring. De fleste har veldig små ressurser å klare seg med,både i kirkene og på hjemmebane. Men selv om utfordringene er mange, og nesten ser helt uovervinnelige ut, opplevde vi at de var glade for å kunne stå i oppgavene sine, og at de har en utrolig tillit til at Gud vil sørge for dem.
Vi føler oss utrolig priviligerte som har hatt stillinger her ute som har gjordt at vi har fått så mange gode venner både i Peru, Ecuador og Bolivia
Bilder:
Vi var skikkelig ryggsekkturister og humpet av sted på varme, fulle busser.
Anne Lise og Åsfrid fikk tilbringe en dag sammen med Adela (tidl. Setelakone) oppe i Cañar. Der lærte vi å tilberede marsvin. Vi har spist det før men det var unektelig litt spesiellt å være med fra starten av. Måtte be en ekstra bordbønn før vi begynte å spise.
Ellers traff Åsfrid igjen sin gode venninne Rebeca og Anne Lise sin gamle hushjelp i Bolivia og flere av sine søte små venner, som hadde vokst mye på et år.








1 kommentar:

  1. fine bilder !
    gleder meg mye til dere flytter til Norge igjen :D

    SvarSlett